Coaching naar innerlijke groei

Naast psychotherapie geef ik ook coaching, met als doel om meer innerlijke vrijheid en verbinding te ervaren, om innerlijk te groeien!!

Als je leeft vanuit je kern ontstaat er zoveel moois, zo veel licht, plezier, levensvreugde, bevrediging in wat je doet, ervaar je vrijheid en verbinding (zowel met jezelf als met anderen). Je staat gezonder in het leven en kan meer genieten!!
Ik help je daar te komen, bij jouw kern, bij jouw vonk. Hoe? Door je bewuster te maken van wat er in jou speelt, door aandacht te geven aan jouw binnenwereld en je bewuster te maken. Dat is de sleutel om jezelf en je leven te transformeren, om te groeien. Door die bewustwording, door dat deel van jou (beter) te leren kennen, ga je zien wat jouw blokkades zijn, wat jou innerlijk remt om dat t doen wat je eigenlijk wilt en naar verlangt.

Want iedereen heeft in zijn leven overlevingsmechanismen ontwikkeld, die waarschijnlijk lange tijd goed hebben gewerkt en jou hebben gebracht waar je nu bent. Maar soms zijn ze niet meer passend in het nu, niet meer nodig en dus zelfs remmend voor je ontwikkeling. Dat is vaak het moment dat je merkt ‘ik wil het anders, maar weet even niet hoe’. En samen kom je verder dan alleen blijven worstelen. Door dan samen meer aandacht te geven aan wat jouw remmingen en blokkades zijn, krijg je weer vat op situaties die je beperken. Blokkades nemen af en er ontstaat innerlijk ruimte, vrijheid en verbinding met jezelf! En vanuit die ruimte, is er zelfvertrouwen, passie, voel je waar jij nu heen wilt en hoe dat vorm te geven. Dat heeft effect op allerlei terreinen in je leven: werk, relaties, gezondheid, zelfzorg, zelfvertrouwen.

Jaren heb ik met veel plezier en voldoening als psychotherapeut gewerkt, maar nu voel ik dat ik het werken met mensen vanuit een andere vorm wil en kan doen. Gelukkig neem ik m’n ervaringen en kennis mee van afgelopen jaren! Ik ben geen mentor of coach die met oplossingen of tips&tricks komt of zegt wat je móet doen. Want de antwoorden liggen niet buiten jezelf, zijn niet in de buitenwereld te vinden. Niemand kan zeggen wat jij moet doen. Wél kan ik je leren meer stil te staan bij jezelf, bewuster te worden wat er innerlijk bij je speelt. Want door die bewustwording kan je je remmingen en kritische stem aanpakken en verminderen. Het mooie is dat er dan ruimte ontstaat voor wat je écht wilt, waar je naar verlangt. Je leert jezelf beter kennen wie je NU bent, waar je naar toe wilt. Je zult de antwoorden zoals gezegd in jezelf vinden! En als jij jezelf beter kent, vorm geeft aan hoe jij je leven wilt leven, is er meer balans, meer voldoening, meer vreugde en meer energie. Hoe mooi als jij vanuit je eigen kern, wie jij bént, contact kan maken met anderen?! Dan is er eigenheid in verbondenheid!

Dus als je de volgende verlangens herkent:

Ik wil veranderen in mijn werk/relaties/leven, maar weet nog niet precies wat en hoe.

Ik wil meer vóluit leven, genieten, doen waar ik gepassioneerd over ben.

Ik wil meer balans, meer plezier, meer voldoening. Ik leer graag wat me remt om dit vorm te geven.

Ik wil me meer verbinden, maar ook dichtbij mezelf blijven.

Ik wil helder krijgen waar ik nu sta en waar ik heen wil.

Of als je andere vragen hebt waar je nu mee worstelt, dan nodig ik je graag uit om samen te gaan kijken hoe het bij jou van binnen werkt, en hoe jij meer vanuit je eigen kern kan leven!

Verandering en bewustwording kosten tijd. Daarom bied ik trajecten aan van enkele maanden om hier samen aan te werken. Indien nodig zijn deze uit te breiden met enkele losse gesprekken. Of als je later nog eens een follow up gesprek wilt, kan dat natuurlijk ook! Soms heb je een vraag die slechts 1 of een paar gesprekken nodig heeft, dat kan natuurlijk ook. In vind het dus belangrijk om samen te kijken waar jij staat, wat je zoekt en daarop een aanbod te doen.

Voor het starten van een traject maken en we een (telefonische) afspraak om kennis te maken. In dat gesprek kijken we wat je vraag en wens is, en of we samen denken dat dit nu een passende samenwerking is. Daarna maak ik een persoonlijk aanbod.

Bel gerust, dan kijken we wat jou nu past!